diumenge, 19 d’octubre del 2014

Una Setmana Després, Impressions i Crònica del Super Cap de Setmana (I)

Avui fa just una setmana tornava de Florejacs, cansada però molt satisfeta :) Va ser realment una experiència màgica, ara que fa uns dies et puc dir que va ser una gran aventura i una gran idea!!!! Tens curiositat per saber que vam fer? 

DIVENDRES 10 D'OCTUBRE
Jo vaig arribar-hi divendres al vespre, per preparar cosetes, arreglar les taules... i ja m'hi vaig trobar amb algunes participants que van decidir venir ja la nit abans, fantàstiques elles descobrint el poblet de nit!! :) A sopar i a dormir per llevar-se ben d'hora el dissabte!

 DISSABTE 11 D'OCTUBRE
I dissabte es va llevar molt i molt boirós, es nota on érem, oi? Lleida. Un bon esmorzar a La Redolta i cap al Castell de Florejacs hi falta gent!!
 L'Uly Jaumandreu ja m'esperava, i just llavors també va arribar l'Alícia de Collage de memòries, totes tres vam anar preparant les cosetes que feien falta, jo la mini Botigueta d'Scrapbook i altres materials que vaig posar a l'entrada del Castell, la Uly els preparatius d'esmorzar i l'Alícia la taula amb tot preparat per fer un taller genial!
I les noies van anar arribant, al·lucinades!!! i és que sabien que anaven a un castell, però crec que no s'imaginaven tal i com és, súper ben conservat, amb tots els objectes i detalls de l'època, màgia pura!! I la visita va començar...
 I amunt i avall algunes es van perdre!!
 Però entre estança i estança i canelobre i canelobre, els miralls i les armadures.. la visita es va acabar i van pujar en una de les sales escollides per començar el taller de l'Alicia. Davantals, papers de diari i gesso en mà comença el ''guarreig''!! experimentem amb esprais, tintes...
 
A mig matí hora d'esmorzar, i les noies quan baixen a l'entrada encara al-lucinen més! la Maud de Pluïe de Confettis ha preparat la decoració d'una Taula Dolça espectacular!! I ja no et dic els dolços que hi havia: cupcakes, pastís de xocolata i galetes d'espelta i xocolata blanca que l'Ana d'ArtesAna Sweets va preparar especialment per a l'ocasió, ES-PEC-TA-CU-LAR!! 

Però sóc dolenta, i aquesta taula dolça l'hem de reservar per a la tarda que és quan farem la celebració ''oficial'' (la Maud a la tarda no podia venir a muntar-ho!). No et pensis que les deixo sense tastar res, prenen cafè i infusions i unes pastetes que l'Uly ha preparat ;) Aprofitem també per fer l'amic invisible i intercanviar els regalets secrets que cadascuna ha portat! (Us demano perdó si no sortiu totes però és que les fotos no han sortit de gaire bona qualitat...)
I els regalets encara no s'havien acabat! apareixo carregada de caixes! Les super bosses que Ara Proximitat, botiga de productes ecològics i de proximitat de Lleida, havia preparat per cadascuna d'elles! I què hi havia dins? doncs fruita de Lleida! què millor? :)
I tornem a la feina que encara en queda molta! 
I un cop acabat... més sortejos!! 
Tots aquests són els regalets que els diferents col-laboradors sponsors han aportat per a l'Escapada Creativa, MOLTES GRÀCIES A TOTS!!! els vam anar sortejant durant tot el cap de setmana! Fa goig, eh!! doncs imagina't la cara de les noies en veure-ho! semblava que els reis haguessin arribat!
Baleneta de Leo y Lea, Kits de materials variats d'scrapbook marca Toga de Basic Crea, sobre sorpresa de l'Atelier de Suzanne, botiga de Patchwork que contenia puntilles i blondes molt xules!, Cremes i llibretes de Crea-m cosmètica diferent.
Caixa de materials d'scrapbook i manualitats de Washi Tape Collection, clauer fet a mà per Vinil botiga de regals originals, revista Veo Veo Magazine, xapetes i fustetes de Gigi et moi i fustetes de Stampam.
Fruita d'Ara Proximitat, bolígraf de La Redolta, vals descompte de Subias Art emmarcació i tallers, llibreta decorada de My Mixed Media, descomptes a les botigues de scrapbook Craftandartists, Camaloon i Scrap to dream :)
I els premis que vam sortejar van ser els dos kits de materials de Basic Crea (l'empresa amb qui l'Alícia ha dissenyat i publicat la seva col-lecció de papers Des de el Corazón, una passada!!! si la voleu podeu comprar-la aquí), la llibreta feta amb tècniques de Mixed Media de My Mixed Media, una llibreta i una crema de Crea-m cosmètica diferent i unes xapetes de Gigi et Moi
 Disculpa que no tingui més fotos, van sortir fatal i aquesta és la única que es va salvar... dels altres sortejos en tinc alguna més ;) 
I ben contentes mostren els seus treballs...
I cap a dinar al restaurant La Redolta!!!
Nyam nyam! que bo!!

 I fins aquí aquesta primera part, espero que t'estigui agradant i que t'animis a apuntar-te a la propera edició! perquè sí, encara no sé quan serà, però n'hi haurà!

Si vols estar informat de properes edicions de l'Escapada Creativa així com novetats i programació d'altres activitats i tallers, et pots apuntar a la Newsletter.



4 comentaris:

  1. Llastima de no haber pogut estar tot el cap de setmana... El lloc es ideal, el castell impresionant i la gent encantadora, l'any vinent repetirem!!
    Gracies Laia!!
    (Ah! I a mi em va tocar un dels lots) jiji

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel comentari Mariona!!! un plaer haver-te conegut i moltíssimes gràcies per haver vingut, no patiu que a la propera ja us quedareu tot el finde ;) la liarem encara més grossa! jejeje i no m'oblido del Jacks! Bona nit!! i a gaudir dels regalets!

      Elimina
  2. Que wai que us ho deuríeu passar Laia! a veure si a la propera escapada que feu, m'hi puc apuntar :) Com molt bé has dit sembla que haguessin passat els Reis amb tants regalets ! encara que no hi vaig assistir et donc l'enhorabona per tota la gran currada i feina que et vas fer. Una abraçada!! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel teu missatge Laura! va ser genial!!! a la propera jo t'espero!!!! :D petonets

      Elimina