dijous, 2 d’octubre del 2014

La Vida és una Festa, i Pluïe de Confettis ho Sap Molt Bé

Hi a persones a qui no els agraden les festes, i d'altres, espero que sigui la majoria, a qui els encanten, i una d'aquestes persones és la Maud Jourdan, la creadora de Pluie de Confettis, una altra de les nostres empreses col-laboradores en l'Escapada Creativa del cap de setmana de l'11 i 12 d'octubre. 
La Maud és mare de dues princeses i instal-lada a Igualada des de fa quasi 10 anys. Es va diplomar en Ingenieria Industrial Superior, i fa tres anys va decidir abandonar la indústria per iniciar el seu propi projecte. No tenia clar quina seria la idea i, per aquest motiu va començar a formar-se en temes d'empreneduria. Explica que allí va aprendre que no s'havia d'escollir una idea o un tema perquè sí, sinó que allò que vulguis fer t'ha de correspondre, ha de ser un tema que t'encanti o encara millor, que t'apassioni. I així va néixer Pluïe de Confettis, una empresa per fer les teves festes mai somiades realitat!!
A l'empresa es plasma perfectament la personalitat de la Maud, i és que Pluïe de Confettis és un projecte detallista, creatiu, perfeccionista i sobre tot amb afany de superació i optimisme. Si et fixes té una imatge molt neta, amb unes imatges que a mi personalment em transmeten molta pau, llum i netedat.
A l'empresa se li ha afegit també el seu germà que avui és l'encarregat de fer els dissenys dels imprimibles de festa que pots trobar a la botiga virtual, una passada! :)
A Pluïe de Confettis hi pots trobar tota mena de productes de qualitat, alegres i colorits per preparar i decorar una festa màgica, perfecta i inoblidable tant per a adults com per als més petits de la casa. A més a més, si ho necessites amb urgència no és un problema perquè el servei d'enviaments i entrega que tenen és súper eficaç :)
Un dels productes que més gràcia m'ha fet són les boles de niu d'abella i els pompons, també les palletes de paper, saps que curiosament els colors més venuts són el color rosa (no m'estranya) i el verd aigua?
Si tens en ment fer una festa et recomano que t'hi posis en contacte, a part de ser una noia molt maca és una gran professional i és que ho he pogut comprovar de primera mà, t'estem preparant una super sorpresa que en podràs gaudir durant l'Escapada Creativa!!!!! :D Un motiu més perquè no t'ho pots perdre!!
Pots visitar la seva botiga online, també seguir-los pel Facebook, llegir el seu blog, enviar-los un correu electrònic.
Ah!! i molt recomanable també veure el seu Instagram i Pinterest, et donarà moltes idees! :D
Personalment estic molt contenta d'haver conegut aquesta petita empresa i a la Maud, i és que tinc uns col-laboradors que són la canya! :) Moltes gràcies!!!!!


I fins aquí el post d'avui, els propers dies et donaré a conèixer més detalls de l'Escapada i més empresetes interessants, si vols estar al dia de tot...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada