dimarts, 30 de setembre del 2014

Descobriments Interessants: regalets, scrapbook i alguna cosa més!

L'altre dia et donava a coneixer alguns dels col-laboradors sponsors que estan participant i fan que sigui possible dur a terme el Cap de setmana d'activitats dels propers 11 i 12 d'octubre a Florejacs i avui te'n vull presentar alguns més, propostes molt interessants! :) 

Crea-m és el projecte de la Bea i l'Àlex, ella, formada en el sector de l'economia, és la part més pragmàtica i pràctica i l'Àlex és més idealista i té coneixement i experiència en el món de la cosmètica, i Na Sandra Pavón complementa el tàndem encarregant-se de la comunicació. És una marca de productes cosmètics amb una imatge brutal i un missatge directe i divertit :D A més a més, neixen amb un grau d'il-lusió espectacular, com tot emprenedor! i amb moltes ganes de fer coses, com em va dir la Bea ''No sabien que era impossible, per això ho van fer" ;)
 La marca va sortir al mercat al febrer del 2014 amb l'objectiu de crear una cosmètica diferent, un món cosmètic més proper on el client és el protagonista en tots els sentits, per cuidar la seva pell però també per escoltar les seves necessitats i poder evolucionar junts i desenvolupar un millor producte, que a més a més és de qualitat i a un preu molt assequible.
                                 
En un futur els agradaria tenir punts de venda físics, però de moment pots comprar les cremes de cara i sèrum amb efecte flash immediat (són els seus productes estrella!) o d'altres a un sol click a través de la botiga online.
I alerta! tinc una bona notícia perquè exclusivament per a tu ara pots fer una comanda i gaudir d'un descompte del 50% introduint el codi: ESCAPADACREATIVA (vàlid durant el mes d'octubre), a través de la seva botiga online, genial, no? :) Pots seguir-los per Facebook, Twitter, Instagram i també el seu blog

Si el que vols és fer o fer-te un regalet original, et recomano el web Regalateloquequieras, sempre m'han agradat els detallets curiosos, per això va ser un gran descobriment trobar-me l'empresa de la Pepita Argilés, coneguda també pel seu altre negoci Euroreclams, més enfocat a objectes i productes publicitaris.
peluix Milú
Bateria d'emergència
 A Regalateloquequieras hi pots trobar objectes ben curiosos, des de petites bateries d'emergència on hi pots connectar el mòbil (com les que t'acabo d'ensenyar a la foto anterior), fins a dispensadors de celo en forma de cassette, rellotges i despertadors, joiers curiosos, tasses divertides, gadgets, marcs de fotos, espelmes, objectes de decoració per la llar, coixins de Tintin i en forma de carpeta (per dormir a l'oficina!!), culleres-avió per donar la papilla als nadons, estoigs en forma de sabatilla i molts més!!
A més, t'he de dir que no només pots comprar online, si ets d'aquelles persones que t'agrada veure el que compres ''en persona'' pots anar a la botiga física, està situada a l'Avinguda de les Garrigues 11 de Lleida ciutat. Et deixo la seva pàgina de Facebook, el correu electrònic i el telèfon 973 206 353 per si necessites alguna coseta :)
Per últim, si ets més de fer manualitats, Papel Charol t'agradarà. És una botiga virtual de materials de manualitats formada a principis del 2013 per la Susana i el Fernando. Ella és la part més visible del negoci i el seu marit, el Fernando, s'encarrega de la part tècnica i del manteniment de la plataforma online.
Ofereixen productes d'scrapbooking, washi tape, cordills, tintes, segells, troqueladores, papers, enganxines... tot són materials de proveïdors de tot el món, des d'espanyols, fins de França, la Xina o els Estats Units. Els seus creadors destaquen el preu competitiu de la seva botiga, tant dels materials com de les despeses d'enviament, el bon tracte i m'expliquen també que estan treballant per poder oferir molt més estoc per ampliar l'oferta als apassionats del sector de la creativitat. 
I per sort per a tu, també ens fan un regal especial! En qualsevol comanda que facis a través de la seva botiga online, tindràs un 10% de descompte introduint el codi CRAFTANDARTIST, quin munt de cosetes interessants! :D Si et vols posar en contacte amb ells ho pots fer a través de la pàgina de Facebook, per Watsapp o per telèfon 644200679, i per correu electrònic.

I fins aquí les empresetes interessants d'avui que participen a l'Escapada Creativa!! :) 
Et recordo també que queden poques places per poder assistir al cap de setmana d'activitats, tant si vols venir a tota l'Escapada Creativa, com si vols venir només a un taller, encara pots fer-ho. Pots consultar els preus de totes les opcions, i per qualsevol dubte escriu-me a craftandartists@gmail.com o truca'm al 660854459, d'acord? :) No t'ho pots perdre!!!

I si vols estar al dia de tot...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada