Programa i Tallers

DISSABTE
9.00h Arribada
9.30h Visita guiada Castell de Florejacs
Taller Scrapbooking amb Alicia de Collage de memòries
14.00h Dinar
16.00h Visita guiada Castell de Florejacs
Taller Paqueteria creativa amb Laia Martínez de Craft and Artists. Col-laboració de Self Packaging. 
20.00h Concert Fustegueres Cantautor
21.30h-22.00h Sopar
22,30-23.00h Xerrada entre amics amb Txell Costa, experta en màrqueting, comunicació i creativitat. (www.txellcosta.com)
24.00h - 01.00h Dormir

DIUMENGE
9.00h Esmorzar
10.00h Visita guiada Castell de Florejacs
Taller mixed media tècniques i LO amb Esther Ayala del blog Scrapa'm, dissenyadora de SODAlicious i col-laboradora de l'ex Kits de Somni.
14.00h Dinar
16.00-17.00h Adéu siau i fins la propera! :)

TALLER SCRAPBOOK amb Alícia Collage de Memòries
En aquest taller construirem un àlbum fent servir els papers de la col-lecció Desde el corazón, dissenyats per la mateixa Alícia. Emprarem materials reciclables, també teles, puntilles, fustetes, tintes, sprais, gesso... i aprendrem moltes tècniques artístiques que ens permetran crear un projecte imaginatiu, original i molt creatiu! 
 TALLER PAQUETERIA CREATIVA amb Laia Martínez de Craft and Artists. 
En aquest taller aprendrem a crear i construir diverses caixetes de regal de self packaging, també decorarem i crearem embellidors i aprendrem truquets, emprarem materials com segells, papers, cintes, pincetes, cartolines i papers decorats, troqueladores, la big shot, etc. Agafarem idees per fer més xulos els nostres regals i paquets. 
 
TALLER DE TÈCNIQUES I MIXED MEDIA amb Esther Ayala de Scrapa'm i dissenyadora de SODAlicious i ex-Kit de Somnis

En aquest taller emprarem papers de la marca SODAlicious per construir un àlbum desestructurar que treballarem aprenent diverses tècniques de decoració i per crear fons i textures amb materials tan diversos com fils, tintes, segells, pintures, etc. A més a més, crearem també un LO al més pur estil SODAlicious! 


Exemple de LO (Layout)
XERRADA TXELL COSTA: MÀRQUETING, VENDES I CREATIVITAT

Txell Costa (www.txellcosta.com). Ha treballat com a periodista a diferents mitjans, com Catalunya Radio. Actualment assessora professionals, empreses i institucions, entre els que destaquen diferents departaments de la Generalitat i la Universitat Oberta de Catalunya. A més, és formadora i conferenciant de marketing digital, community manager i relacions públiques a l’Institut de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Fundació Universitat de Girona, la Universitat de Lleida i la Cambra de Comerç de Barcelona, entre d’altres.

* El programa pot sofrir modificacions si l'organització així ho decideix. Informarà tots els inscrits si això passés. 

2 comentaris:

  1. Laia, pots parlar amb mi directament pel facebook, si busques lídia j comas Silvana.

    ResponElimina