L'Allotjament i Restaurant

El lloc principal on farem els tallers creatius i les activitats del cap de setmana és al Castell de Florejacs, però un altre racó important d'aquesta Escapada Creativa és el Restaurant La Redolta i l'allotjament Rural Les Salades.

L'edifici de La Redolta i Les Salades es va construir l'any 2006, és una casa completament restaurada que s'ubica a Florejacs. Ofereix allotjament a tothom qui cerqui un lloc per descansar o des d'on poder fer sortides i excursions per la Segarra, una comarca plena de racons i d'història. És una casa sostenible amb un disseny modern i acollidor, accessible a tothom en un lloc privilegiat de trobada i descans amb unes vistes espectaculars de la comarca.
El projecte va ser idea de la Isabel Carboneras amb el recolzament de la seva família. Ella de professió és dibuixant tècnic i ha estat treballant en un despatx d'arquitectura durant 27 anys, la seva relació amb el disseny va fer que animés a un company arquitecte a fer els plànols del ''lloc especial'' que volien crear. Va estar tutoritzada pel Consell Comarcal i van crear un espai que es diferenciés de la resta d'allotjaments de la zona, el seu havia de ser un edifici sense barreres arquitectòniques.
És una casa sostenible amb un disseny modern i acollidor i accessible a tothom. Un lloc privilegiat i de descans amb unes vistes increïbles, silenci, relax i nits estrellades de bat a bat. A la planta inferior hi ha el restaurant que ofereix cuina tradicional catalana basada en plats de temporada i productes de primera qualitat, alguns dels plats estrella de la casa són els caragols amb cutxipanda, el conill amb figues o l’arrop de la Segarra. A la part de dalt, l'allotjament. El visitant que vagi a La Redolta o a Les salades es trobarà com a casa, un tracte cordial i familiar, el principal objectiu de la Isabel i el seu company és que qui els visiti marxi amb un bon record. 

 Ofereixen allotjament per a dues persones, fet que en el seu entorn hi ha allotjaments però que a l'hivern no obren les portes a una parella. A més, a partir de dues nits el seu jacuzzi a 36º està a disposició del públic. Tenen preus especials per a grups, també fan activitats en petit format com bodes, aniversaris, comunions, batejos...


 Si t'hi vols posar en contacte pots trucar al 626 22 74 88, consultar el seu lloc web o escriure un correu electrònic a La Redolta (restaurant) o a Les Salades (allotjament), i si vols estar al dia també pots seguir: la Pàgina de Facebook de Les Salades o la Pàgina de Facebook de La Redolta,
Twitter, Instagram, Pinterest i també Google+ de La Redolta.
Coordenades UTM : N 41.80042681146558, E 1.212877482175827

CARACTERÍSTIQUES INSTAL-LACIONS  
Les Salades.
Característiques: sense barreres arquitectòniques.
1 habitació triple amb bany, 1 doble i 1 de matrimoni, amb bany compartit. Cuina amb forn, frigorífic i vitro-ceràmica, menjador, sala, d’estar, terrassa, llar de foc, calefacció (terra radiant), TV, cobertura mòbil, wifi, jocs de taula i biblioteca. Parament i roba de la llar.

Altres serveis: Acceptem animals, restaurant, opció bugada, informació d’activitats, jacuzzi, solàrium, zona jardí-hort, petit gimnàs. Dossier activitats, zona de jocs infantil al jardí.

El Cel de les Salades.
 Característiques:
1 habitació de matrimoni i un individual amb bany. Cuina amb microones, mini frigorífic i vitro-ceràmica, menjador, sala, d’estar, terrassa amb hamaques, calefacció (terra radiant), TV, cobertura mòbil, wifi, jocs de taula i biblioteca. Parament i roba de la llar.

Altres serveis: Acceptem animals, restaurant, opció bugada, informació d’activitats, jacuzzi, solàrium, zona jardí-hort, petit gimnàs. Dossier activitats, zona de jocs infantil al jardí.


Activitats que es poden realitzar:
Senderisme i ciclisme en la natura, visites a espais naturals, a pobles amb encant, descobrir el vi de la comarca, experiències en espais culturals. Viure les tradicions més ancestrals. Desenvolupar els sentits i estimular la imaginació a traves de l’abstracció.

Serveis diferenciats:
Jacuzzi a l’exterior a 36º tot l’any, a partir de la segona nit, el preu està inclòs en la tarifa de la habitació.
En el mateix edifici al restaurant La Redolta, maridatges de vins D.O. Costers del Segre, sopars a les fosques, contes a la vora del foc a l’hivern, revetlles a l’estiu, celebracions especials en petit format.

Llocs d’interès:
Visites guiades a: Castell de Florejacs, Castell de les Sitges, Centre d’Interpretació dels Castells del Sió. Castell de Concabella, Castell de les Pallargues, Castell de Vicfred, Torre de Vallferosa, Santuari del Sant Dubte d’Ivorra, Museu Comarcal de Cervera, Parc Arqueològic Iesso.

Rutes d’interès:
Ruta dels Castells del Sió, Ruta dels Castells del Doll, La Ruta de les Torres de Guaita, Ruta de Vallferosa,
Ruta dels Romans, Ruta de la Pleta, Ruta del riu Cercavins , Ruta del Pla d´Interès Natural de la vall del riu Llobregós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada