dilluns, 6 d’octubre del 2014

4 Empreses Creatives Interessants: Coixins infantils, Scrapbook en Kits, Patchwork i washi tape

A una setmana i poquet de l'Escapada Creativa et porto unes quantes recomanacions més d'empreses interessants i que són també col-laboradors d'aquesta super experiència que viurem en uns dies, jo ja estic emocionada!! :)
Per als més petits de la casa o per als fans dels ninotets tendrets i d'altres objectes bonics,  Leo y Lea t'encantaran!!
 Leo y Lea és el projecte de la Maria, que és la persona que dissenya i elabora els coixins, i el Miquel, el seu marit, que s'encarrega de les factures i la burocràcia. Per altra banda, la mare de la Maria, la Carme, és qui confecciona les catifes. Són una empresa familiar, molt petita però feta amb molt d'amor i moltes ganes! Un detallet curiós és com van escollir el nom, si vols saber-ne una miqueta més, pots llegir-ho aquí ;)
 Venen a través d'internet, per la seva botiga online, i ofereixen articles i productes fets a mà per ells mateixos, uns detalls bonics, plens de vida i amb el valor afegit de l'artesania i el detall. A més a més, també permeten la personalització en color i model de les creacions, a mida i gust del client, el tracte personal i proper, és també un punt a favor, millor impossible, oi? :)
 En els propers mesos els agradaria poder dissenyar més models de coixins i elaborar més productes, així que estigues atent@ a la sega Pàgina de Facebook, al seu blog, compte de Twitter, Instagram o web per estar al dia :)  A més a més... per estar llegint aquest blog tens un  10% de descompte en qualsevol compra feta a través de la seva botiga online introduint el codi craftandartists fins el 31 d'octubre!! No t'ho perdis! La Maria, a més, també té un blog d'inspiracions per a casaments i esdeveniments, per si el vols consultar, molt recomanable!
 Amb un nom ben significatiu et presento la següent parella d'emprenedors, la Laia i el Gabi. Scrap to Dream és una jove empreseta, creada fa ben poc de la voluntat d'unir l'oci i el negoci i que creu plenament en el poder de l'scrapbook per fer-nos somiar.
Tots dos venen de sectors ben diferents a l'scrap, com per exemple el món de l'economia, el màrketing i les finances, però res els ha impedit dur a terme aquest somni. Ofereixen productes i kits d'scrapbook preparat especialment perquè ho tinguis tot al teu abast per poder realitzar els teus projectes d'scrapbooking. 
Importen el materials des dels EUA i també d'altres punts d'Europa. Cada mes preparen diversos kits amb materials diversos d'scrapbook que ells seleccionen de tal manera que el client no hagi de comprar moltes col-leccions per separat i els tenen tots conjuntats en colors, però variats en marques i característiques.
Actualment tenen més de 100 productes, i esperen poder anar ampliant a poc a poc la seva varietat per continuar oferint Kits diferents. Tot i ser un negoci basat en el món d'internet, només pots comprar a través de la seva botiga online, pots contactar amb ells i interactuar per qualsevol consulta, dubte o proposta que els vulguis fer, són super macos i propers!! :) t'ho dic de primera mà, que jo hi he parlat! Els pots escriure un correu electrònic, seguir-los per Facebook, també per Instagram o Pinterest. I per estar llegint aquestes línies, el Gabi i la Laia t'ofereixen un 10% de descompte en qualsevol compra, inclosos els kits, introduint el codi ESCAPADA, fins a fi de mes!! :D
El patchwork i les teles és el que va moure la Susanna a crear L'Atelier de Suzanne, un espai a internet on poder comprar tot allò relacionat amb el patchwork, teles, puntilles, fils, kits, etc. A més, cada temporada crea kits de costura creativa únics i amb teles de primera qualitat americanes i japoneses. algunes d'aquestes són teles de Stof, Daiwabo, Lecien, Shabby Chic i Red Rooster,
L'Ateliere de Suzanne el formen la Susanna com a impulsora del projecte i la ment creativa, i tot un grup de professionals  independents del món del màrqueting, i del disseny. El tret que els diferencia, a part de ser una botiga online de patchwork que ben poques n'hi ha, és la combinació que fan d'aquestes teles originals amb el lli, ja sigui 100% natural o amb barreja. Un kit d'aquesta temporada va sortir publicat a la coneguda revista Patchwork Secrets del passat mes de setembre, tret que destaquen i del qual n'estan molt contentes.
Treballen els kits i els paquets de manera que siguin també una bona idea per regalar quan busques alguna cosa diferent i fora del circuit comercial estàndard. Tant si es vol regalar el Kit ja cosit i fet o si es vol regalar perquè la persona l'elabori. Tots els kits que preparen són fàcils de fer, els patrons que ofereixen són de mida real per tal que la persona pugui començar a cosir tan bon punt rep la comanda. A més a més, a l'Atelier de Suzanne volen que hi hagi un link generacional al voltant dels seus productes, que àvies, mares, filles, netes es puguin unir a través d'una afició comuna com és la costura.
 A l'Atelier de Suzanne t'aconsellen i t'ajuden a escollir les teles adients per al teu projecte, fet important, ja que moltes vegades anem a les botigues de tota la vida i veiem tantes robes que potser no n'acabem comprant cap. En canvi, si a més veus idees inspiradores en kits... és més fàcil començar a cosir i fer projectes nous. Ah! i per solucionar el problema de ''ai, però és que no puc tocar la tela'' t'envien amb cada comanda un bocinet de roba de mostra. Si t'agrada cosir et recomano la seva botiga al 100%!! Pots posar-t'hi en contacte també per correu electrònic, al 93 205 55 86, seguir-los per Facebook, Twitter i Google +. I per qui vingui a l'Escapada... tenim un regalet sorpresa per cadascú! :D jo no m'ho perdria!

T'agrada el Washi tape? aquelles cintes adhesives fetes amb paper d'arròs, i que serveixen per decorar-ho tot? Doncs aquest objecte tan emprat actualment en el món de les manualitats és el producte estrella de la botiga de l'Olga, Washi Tape collection. Una botiga que va crear fa poc més d'un any amb la voluntat de crear un negoci propi i diferent.
A la seva botiga online ofereixen un petit assortit d'articles perfectes per expressar la creativitat a través del paper: cintes decoratives, washi tapes, segells, troqueladores, àlbums, papers... L'Olga té com a lema i ho intenta fer diàriament, buscar sempre una estoneta al dia, encara que només siguin cinc minuts per er el que realment t'agrada. De vegades en les coses petitetes hi ha el més gran o allò que més ens omple.
Washi Tape Collection és una empresa jove però amb molta il-lusió i ganes d'anar oferint cada cop més productes i més variats. Si vols posar-te en contacte amb ells pots fer-ho a través de la botiga online, també seguir la seva Pàgina de Facebook, compte de Pinterest, pel blog o escriure un correu electrònic. I si vens a l'Escapada... també tindràs regalet de part seva ;)
Fins aquí els col-laboradors d'avui! Et recordo també que queden poques places per poder assistir al cap de setmana d'activitats, tant si vols venir a tota l'Escapada Creativa, com si vols venir només a un taller, encara pots fer-ho. Pots consultar els preus de totes les opcions, i per qualsevol dubte escriu-me a craftandartists@gmail.com o truca'm al 660854459, d'acord? :) No t'ho pots perdre!!!
I fins aquí el post d'avui, els propers dies et donaré a conèixer més detalls de l'Escapada i més empresetes interessants, si vols estar al dia de tot...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada