Què és?

Celebració Segon aniversari de
Craft & Artists

Durant el cap de setmana de l’11 i 12 d’octubre se celebrarà un cap de setmana inoblidable en motiu de la celebració del Segon Aniversari de la creació de Craft and Artists i també amb la voluntat d’iniciar un projecte nou i diferent amb la finalitat d’oferir una alternativa lúdica, de qualitat, original i diferent a totes aquelles persones que vulguin gaudir de la creativitat i d’activitats exclusives en un entorn  increïble durant un cap de setmana. 


Aquesta primera Escapada Creativa se centrarà en la temàtica i tècniques d’ Art en paper i l’Scrapbooking (la traducció literal seria llibre de retalls). D’aquesta forma, s’han organitzat tallers creatius en els quals realitzarem diversos projectes amb talleristes de reconegut prestigi dins el panorama nacional d’aquesta disciplina. A més, complementaran el cap de setmana d'altres tallers i col-laboracions de marques de productes, cervesa artesanal, música, sorteig i presentació de marques col·laboradores, entre d’altres detalls. 


2 comentaris:

  1. Respostes
    1. Hola Amanda! Gràcies per escriure, el preu sortirà a principis setmana que ve! si vols estar atenta si vols pots subscriure't a la newsletter així ho sabras abans que ningú ;)
      Gràcies! :)

      Elimina