dimarts, 21 d’octubre del 2014

Day by Day i Transports de Proximitat

Una altra de les empreses que han col.laborat amb l'Escapada Creativa és Day by Day.

És un negoci que dirigeix la Claudia Videla, de Vilanova i la Geltrú. S'encarrega de vendre i comercialitzar diversos productes aromàtics, de neteja, decoració també espelmes i complements. 


 Day by Day té cura de la teva llar perquè puguis estar pendent del que realment importa a la teva vida. Té uns productes d'excel-lent qualitat i han estat elaborats especialment per cuidar de tu i la teva família, per fer-te la vída i el teu dia a dia més fàcil.
Pots contactar-hi i consultar-ne més informació al seu web, itambé a través de la seva Fanpage i si ho vols, pots fer una ullada a la carpeta que té al nostre facebook.


Per altra banda, Autocars Salvia és una altre dels negocis que han volgut participar en el Cap de Setmana Creatiu

 Autocars Salvia és l'empresa de Vila-Sana amb qui he col-laborat per exemple per l'excursió a la Fira Creativa de la passada edició, i segurament els tornarem a contractar per a la propera perquè la veritat, en vam quedar molt contents :) Són una empresa familiar que fa més de 90 anys que ''van sobre rodes'' i mai més ben dit!



A més de la seva dedicació generació rera generació durant els seus anys d'existència han rebut varis premis com per exemple la Medalla al mèrit en el transport, que els el va donar la Federació Nacional del Transport de Viatgers l'any 1996. I des de l'any 2007 tenen la certificació de la norma UNE-EN 13816, certificació que es basa en la qualitat en el transport de viatgers pel que fa al Servei Regular de Vila-Sana a Lleida, així com també tots els serveis discrecionals i escolars.


En resum, si necessites una empresa de transport propera, de qualitat, bon preu i amb un tracte immillorable, aquesta n'és una! Per si t'hi vols posar en contacte pots consultar el seu web, trucar al  973 282 467 o al 609 301 261 o escriure al correu info@autocarssalvia.com
I et recordo que si vols estar informat de properes edicions de l'Escapada Creativa (no se quan però n'hi haurà!!) així com novetats i programació d'altres activitats i tallers, et pots apuntar a la Newsletter.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada