diumenge, 21 de setembre del 2014

Clip i Kete, dues Propostes molt Interessants Made In Lleida

Darrera d'aquesta Escapada Creativa que celebrarem el proper 11 i 12 d'octubre a Florejacs (La Segarra-Lleida) no només hi estic jo, i és que tinc un munt de gent que tenen projectes entre mans ben interessants i que també estan donant un cop de mà i aportant el seu granet de sorra perquè el cap de Setmana sigui encara millor. Tinc ganes de presentar-te dos d'aquests col-laboradors sponsors, la  botiga Clip de Lleida i Kete Art. Que si véns a l'Escapada alguna sorpreseta d'elles t'enduràs! :D
La Botiga Clip és una botiga d'scrapbook que trobem a Lleida i que la porten dues amigues, la Montse Queralt i l'Alícia Garriga. Totes dues eren aficionades a l'Scrapbook, i un bon dia les idees, a il-lusió i la motivació per fer coses les va portar a obrir aquest negoci.
A la seva botiga hi podem trobar tot tipus de material per fer Scrapbook (varietat de papers, embellidors, troqueladores, segells, etc.) però també per fer rebosteria creativa, manualitats amb goma eva com les famoses fofuchas, etc. A més a més, també fan encàrrecs personalitzats, i tots els dissabtes pots anar als tallers creatius que organitzen.


Els agradaria convertir-se en una botiga de referència dins el món de l'scrap i estan obertes a les consultes dels clients, així que aprofita que són unes noies molt maques! :) Jo et recomano que les vagis a veure, tenen una botiga molt xula! està a l'Avinguda Balmes 21, 25006 de Lleida, i si vols posar-te en contacte amb elles per qualsevol cosa pots trucar al telèfon 973044160, enviar un correu electrònic a info@clip-online.es, consultar el seu blog, la seva pàgina de Facebook i també si vols pots fer alguna compreta a la recent estrenada botiga online! :) Si t'hi poses en contacte, digues que has descobert la botiga per l'Escapada Creativa!


T'agrada la il-lustració, el manga, el disseny gràfic? Sí és que sí aqui tens una gran descoberta, una futura promesa! és la Ginesta Jové, una noia molt jove, només té 22 anys, coneguda pel seu alter ego Kete.El seu projecte creatiu és una barreja entre l'oci i la seva passió pel dibuix, la pintura i el disseny. Tot va començar fa un any, en el moment que va decidir crear una pàgina a Facebook amb la intenció de mostrar els dibuixos i creacions que feia. De mica en mica, ha anat plasmant el que li agrada no només en paper, sinó en d'altres superfícies com per exemple sabates, samarretes, gorres, carcasses de mòbil, bosses... objectes als que se'ls pot donar una utilitat diària, que té en estoc i també fa per encàrrec. Segons comenta Kete, ''amb això també aconsegueixo que les meves obres ''surtin de passeig'' i les vegi més gent.
Sabates personalitzades pintades a mà per Kete.
La Ginesta estudia quart del Grau de Disseny Gràfic a Tàrrega i des de sempre ha estat immersa en el món del dibuix i li interessa tot allò que tingui a veure amb l'art i el disseny. Ha fet i fa  encàrrecs a mida i personalitzats a gust del client, com il-lustracions, murals, imatges corporatives, disseny web, decoració d'objectes... També dóna classes i tallers de dibuix i dibuix especialitzat en el manga.
Carcassa de mòbil pintada a mà per Kete
Si has de fer algun regalet, un disseny personalitzat per la Kete és una molt bona idea! original, feta a mida i única! si vols escriure-li pots fer-ho a kete29@gmail.com, trucar-la al 699588558, també pots seguir la seva Pàgina de Facebook o seguir-la al perfil d'instagram @kete29.
 Si t'hi poses en contacte, digues que has descobert la botiga per l'Escapada Creativa!

Fins aquí el post d'avui, et recordo que si vols estar al dia de tot el que fem a Craft and Artists i també tot sobre l'Escapada Creativa del mes d'octubre..



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada