divendres, 29 d’agost del 2014

Escapada Creativa amb Grans dosis d'Scrap! Primer taller amb...

En l'anterior post t'explicava l'entorn on passarem aquest cap de setmana, al poblet de Florejacs, a la Segarra (a pocs kilòmetres de Guissona), avui vull parlar-te dels tallers.

I és que aquesta primera Escapada Creativa se centrarà principalment en l'Scrapbook, per què? doncs perquè personalment estic enamorada d'aquesta disciplina i ho vull compartir amb tu que també sents passió per l'Scrapbooking o no n'has fet mai i tens inquietud per aprendre'n :)

Hem preparat un seguits de tallers, de diversa durada, i avui et vull parlar de qui farà el primer, dissabte 11 d'octubre al matí, una persona amb qui vaig descobrir l'scrap, i és que després d'uns mesos difícils i d'absència talleril torna amb molta força, i és que així és ella forta, valenta i molt especial!

Qui és? qui és? doncs tindrem el plaer de poder assistir a un nou taller que anirà a càrrec d'Alícia Artigas, coneguda pel seu alter ego Collage de Memòries, (si vols saber més cosetes sobre ella pots llegir l'entrevista que li vaig fer en el meu blog fa un temps.)



M'encanta la seva feina, perquè transmet molt, perquè és imaginació i creativitat en estar pur, crea amb qualsevol cosa, tu dóna-li cartrons, teles, botons, fustes, uns quants diaris vells i et fabrica un LO fet amb paper reciclat i o un àlbum amb fustes i decorat fins a l'últim detall, genial, no?
Li tinc molta admiració i estic contentíssima que pugui venir, ja tinc ganes que sigui el dia onze Alícia! :D


En aquest taller farem un projecte especial, únic i exclusiu per aquest Cap de Setmana Creatiu de Craft and Artists!
Podràs treballar amb els papers que ella mateixa ha dissenyat, la Col-lecció Desde el Corazón, a més, usarem tècniques mixed media, materials reciclats, puntilles, pintures... i grans dosis de creativitat! El que millor sap fer l'Alícia! :) ah! si vols saber més cosetes sobre ella pots llegir l'entrevista que li vaig fer en el meu blog fa un temps.

Estigues atent@ al blog i al Facebook, que aquests propers dies aniré desgranant més detalls sobre tot el cap de setmana, una Escapada Creativa que no et pots perdre per res del món perquè serà genial!!!

Espero els teus comentaris amb les teves impressions!!!  Si la informació et sembla interessant COMPARTEIX! faràs un gran favor  ;) I et recordo que si de totes totes no et vols perdre res... 




2 comentaris:

  1. Yo soy de Madrid, siento no poder entender bien todo, entiendo que hay una combocatoria de scrapbooking, el lugar de ve ser precioso, con mucho encanto, yo prefiero si es posible que todos los blogspot estuvieran escritos en castellano, por que me pierdo cosas que seran muy interesantes, lo mismo me sucede cuando leo blogspot, Gallegos de Valencia, etc. Seria bueno para tantas que queremos seguir aprendiendo mas de este mundo del scrapbooking, gracias besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Rosa Maria, gracias por tu comentario!! :) decirte que si quieres, tienes en la columna de la izquierda el gadget de traducción para poder leer todo el blog en el idioma que se quiera ;)

      En resumen te cuento, será un fin de semana (11 y 12 de octubre) donde celebraremos el 2ndo aniversario de mi negocio, Craft and Artists, con un evento super chulo, la idea es estar sábado y domingo haciendo talleres y otras actividades, dormir en alojamiento rural, comer en un restaurante, etc.
      Cualquier cosa más que te guste saber escribeme y personalmente estaré encantada de responderte, ok? :) mi mail es craftandartists@gmail.com
      Gracias!!

      Elimina