dijous, 21 d’agost del 2014

Comencem!

Inicio aquest projecte amb una il-lusió desbordant, i és que el proper mes d'octubre el projecte Craft and Artists compleix exactament dos anys! :)
Sóc la Laia Martínez, per si no em coneixes! benvingut i benvinguda! :)

Tot va començar sent un blog amb la finalitat d’unir l’artesania i la comunicació (una altra de les meves passions), entrevistava creadors, dissenyadors perquè volia donar-los a conèixer i difondre la feina interessant que tanta gent fa. 

El projecte va anar creixent i evolucionant per ser un projecte molt més sòlid oferint noves oportunitats i serveis.  Així doncs, actualment m’encarrego de gestionar i organitzar activitats d’última tendència creativa: monogràfics i tallers de disciplines com per exemple scrapbooking, bijuteria, paqueteria, etc. excursions, esdeveniments, concerts. També faig creacions per encàrrec per esdeveniments especials, particulars i empreses. Venda i assessorament en materials creatius i, també, assessorament en comunicació creativa i tasques de community manager...

I per celebrar-ho he pensat que quina millor manera que marxar un cap de setmana en un entorn immillorable, amb uns companys de luxe i uns professors encara més espectaculars? Doncs sí, m'hi he atrevit i ja està en marxa!
En els propers dies aniràs coneixent més detalls, de moment et diré que et reservis l'11 i 12 d'octubre del 2014 perquè la liarem grossa!!! :D



2 comentaris:

  1. me lo reservo por si acaso, estraré atenta
    saludos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pel teu comentari Araceli! :) i tant, apunta-ho bé a l'agenda, serà un esfeveniment brutal!!! :D

      Elimina