dimarts, 7 d’octubre del 2014

Nutre magazine, La Revista de Les Persones que T'inspiren

Fa ja mesos, quan vaig començar a preparar l'Escapada Creativa, no em pensava pas que hagués arribat on he arribat ara, que coneixeria tanta gent nova i que trobaria col-laboradors tan fantàstics, i això que encara no ha arribat el Cap de Setmana! :D Un dels primers que va trobar una genial idea dur a terme el Cap de Setmana de Tallers van ser l'equip de Nutre Magazine, i és d'ells que avui et vull parlar.
NUTRE magazine és una revista digital creada per José Luis Bellido, que és dissenyador gràfic, i Carmen Marsal, que és fotògrafa. El projecte neix fa aproximadament un any amb la voluntat de mostrar totes les persones interessants que van coneixent i que aporten coneixements i experiències  des de diferents camps com per exemple la música, la tecnologia, la fotografia, l'esport, l'emprenedoria... entre molts d'altres sectors. 
 El José Luís i la Carmen senten emoció cada vegada que descobreixen un nou protagonista i amb aquesta revista els agradaria ser el fil conductor entre aquestes persones, donar-les a conèixer i conèixer-ne de noves.
El seu projecte més immediat i en el qual ja estan treballant és poder fer una publicació en un nou format molt més interactiu i poder col·locar la revista en diferents quioscos digitals com per exemple Apple. I com a projecte més de futur, el que els agradaria es poder expandir la revista al màxim de països de parla hispana possibles. Un gran repte, sens dubte! :)
 Un projecte motivador, interessant i molt emocionant!! :D si vols seguir-los pots fer-ho a través de la pàgina nova de Facebook que s'han fet, també per Twitter, o pel lloc web, que t'he de dir que està en construcció però properament estarà ben activa. Si et ve de gust, també pots enviar-los un correu electrònic.

 I tu, ets una persona NUTRE? coneixes algú que ho sigui? ;) no dubtis en posar-t'hi en contacte si tens alguna coseta interessant per explicar!

I et recordo que si vols venir a l'Escapada Creativa del proper cap de setmana encara queda alguna plaça!! però tenim pràcticament complet!! Serà genial!! :D Anima't  i no t'ho perdis!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada