divendres, 10 d’octubre del 2014

El Món de la Publicitat i el Màrqueting amb Design Gallery

En el nostre dia a dia la publicitat i el màrqueting són molt importants, potser i més si no estem dins d'aquest sector, ho englobem tot dins la mateixa bombolla i pensem que tot és el mateix, no acabem de saber massa bé de que es tracta i quin paper real tenen les empreses que es dediquen a aquestes tasques. És normal, encara tenim poca cultura publicitària. 

A poc a poc ens anem assabentant del seu paper i ja no és tan estrany a la nostra societat veure que hi ha més coneixements, més tècniques, estratègies, suports i materials que fan possible que tot tingui més visibilitat, que sigui més atractiu, funcioni millor, arribi al seu públic objectiu... Un altre dels nostres col-laboradors, Design Gallery Consulting està posat dins de tot aquest apassionant món!
Design Gallery Consulting és una empresa petita que amb els anys ha anat creixent i incorporant nous professionals al seu equip de treball. Actualment la formen ja cinc persones, dues de les quals són les fundadores i propietàries i dues persones més que són nouvingudes. D'aquesta manera, l'Òscar és el cap comercial i l'encarregat de la línia de producte tecnològic, la Montse és la gerent i l'encarregada de l'empresa, també és la responsable de fer els pressupostos, de contactar amb els proveïdors i gestionar moltes més tasques. Per altra banda, hi ha l'Alba, experta en temes de comunicació i és Social Media Manager o el que és el mateix, la persona encarregada de dur les Xarxes Socials. L'Anna és la dissenyadora gràfica de l'empresa i per últim, en Carles treballa en temes comercials. Tal com està el panorama us felicito nois, un gran equip i una gran feina que heu fet per arribar fins aquí! :)
I què fan? et dus estar preguntant, doncs es dediquen a la publicitat, el màrqueting i el disseny gràfic en gairebé totes les seves vessants. Si necessites marxandatge per al teu negoci, associació, colla d'amics, ells et fan tot el procés des del disseny a la impressió i entrega final, també tenen tot tipus de producte promocional que també es pot personalitzar. Una altra de les tasques molt interessants que duen a terme és l'organització d'esdeveniments de tota mena, des d'esportius a culturals o professionals i gestió de patrocinis i mecenatges. Complet, eh? :) a mi m'encanta tot el que fan!
 
Així que si et fa falta qualsevol dels serveis que ells ofereixen, vols un nou disseny corporatiu per la teva marca, necessites unes targetes, catàlegs nous, vols regalar unes samarretes als teus amics per la festa d'aniversari que heu organitzat, o vols fer una pancarta per la cursa de running del diumenge, entre mil d'altres coses, compta amb ells. T'atendran molt bé, i et faran pressupost a mida segons les teves necessitats, ells t'aconsellen i t'ajuden a decidir que és el que millor et va. Pots trucar-los al 973 73 82 33, també anar-los a veure a les seves oficines a Rambla Ferran núm.9, 5è B de Lleida, o escriure'ls un correu electrònic.
Si vols també els pots seguir per Facebook o Twitter i estar al dia de totes les novetats ;) 

I recta final per L'Escapada!!!! si vols venir encara hi ets a temps!!! escriu-me a craftandartists@gmail.com o truca'm al 660854459.
Si vols rebre informació sobre propers caps de setmana creatius...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada